MUUTOKSESSA 

KESKEISTÄ ON IHMINEN

Ihmisten välinen kommunikaatio ja viestintä ratkaisevat sen, miten muutos lopulta onnistuu. Huisi on osaava ja luotettava kumppani viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin.

"Paras vastaus löytyy usein organisaation sisältä - vaikeinta on saada se löydetyksi"

Tarvitsetteko sparrausta ja näkemystä organisaationne toiminnan kehittämiseen? Mitä pitäisi tehdä, jotta haluttu muutos saadaan osaksi arjen käytäntöjä? Mihin asioihin pitäisi panostaa ja mitä huomioida?

Huisi oivalluttaa löytämään eri näkökulmia ja kiteyttämään olennaisen. Huisi auttaa teidän organisaatiotanne löytämään oikean polun, jolla tavoitteet saavutetaan.

Lue lisää >

"Hyvin suunniteltu ei ole vielä valmiiksi tehty"

Hyvästäkään ideasta ja suunnitelmasta ei tule valmista ilman, että se tehdään. Ammattimainen projektinhallinta tuo selkeät raamit tekemiselle ja varmistaa sen, että projekti valmistuu ajallaan.

Huisi auttaa viemään toteutuksen loppuun asti.

Lue lisää >

"Yritys tarvitsee markkinointia ja viestintää ympäri vuoden, myös loma-aikoina"

Äkillinen sairastuminen, loma-aika, resurssipula? Kaikkiin asioihin ei voi varautua, mutta niistä voi silti selviytyä.

Jos organisaatiosi markkinointi tai viestintä tarvitsevat apua, vuokraa asiantuntija lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa. Huisin markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen pystyy ottamaan tilanteen nopeasti haltuun ja auttamaan organisaation markkinoinnin ja viestinnän hektisten tilanteiden yli - oli kyse sitten ihan käytännön töistä tai toiminnan johtamisesta tai kehittämisestä.

Lue lisää >

JUTELLAANKO LISÄÄ?

Nettisivujen tekeminen on ollut minulle, aloittavalle yrittäjälle erinomaista itsetutkiskelun aikaa niin yrityksen näkökulmasta kuin oman osaamisenikin näkökulmasta.