BLOGI JA UUTISET

Olen Anna, Huisin perustaja, markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen.

Huisin blogiin kirjoitan aiheista, jotka liittyvät tavalla tai toisella viestintään ja muutosjohtamiseen - tai mihin tahansa mielenkiintoiseen asiaan. 

Maailma on uutta oppimista täynnä. Tervetuloa lukemaan!

Tänään tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun istuin tilitoimiston pöydän ääreen ja perustimme minulle yrityksen, yhdessä. Ei se perustaminen teknisesti vaikeaa ollut, mutta henkistä tukea silloin tarvitsin.

Tänään 30. syyskuuta vietetään kansainvälistä kääntäjienpäivää. Kääntäminen on erityisen lähellä sydäntäni ja ystäväpiiristäni löytyykin paljon taitavia sanankäyttäjiä eri kielillä, koska olen koulutukseltani itsekin ranskan kielen kääntäjä Turun yliopistosta.

Olen tänä vuonna kirjoittanut aivan valtavan määrän ohjeita: sisäisiä ohjeita, ohjeita asiakkaille, ohjeita sidosryhmille, jne. En itse lähtökohtaisesti pidä ohjeista, minusta asioiden pitäisi sujua ilman ohjeita, minulle on tärkeintä ymmärtää itse prosessi. Ja sitten sieltä loogisesti uskon osaavani usein käyttää laitteita intuitiivisesti ja...

Nettisivujen tekeminen on ollut minulle, aloittavalle yrittäjälle erinomaista itsetutkiskelun aikaa niin yrityksen näkökulmasta kuin oman osaamisenikin näkökulmasta.