BLOGI JA UUTISET

Olen Anna, Huisin perustaja, markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen.

Huisin blogiin kirjoitan aiheista, jotka liittyvät tavalla tai toisella viestintään ja muutosjohtamiseen - tai mihin tahansa mielenkiintoiseen asiaan. 

Maailma on uutta oppimista täynnä. Tervetuloa lukemaan!

Aina välillä minun täytyy muistuttaa itselleni, että kiire on tunne. Eli asia, johon voin itse vaikuttaa. Aikaisemmin useammin, nyt aika-ajoin, koko ajan harvemmin huomaan ajatusteni kiertyvän kiire-asentoon. Aika ei silloin riitä mihinkään, otsarypyt syvenee ja ajattelu kapenee.

Yrittäjyyden yksi ehdottomia huippukohtia on ollut se, että on päässyt miettimään asioita usean eri toimialan kannalta. Se, jos jokin laajentaa omaa näkemystä. Samalla kun uppoaa johonkin uuteen, huomaa, että asian takaa löytyy ihan valtava määrä erityisosaamista ja tietotaitoa, jota ei ole aiemmin edes tiennyt olevan olemassakaan.

Tänään tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun istuin tilitoimiston pöydän ääreen ja perustimme minulle yrityksen, yhdessä. Ei se perustaminen teknisesti vaikeaa ollut, mutta henkistä tukea silloin tarvitsin.

Tänään 30. syyskuuta vietetään kansainvälistä kääntäjienpäivää. Kääntäminen on erityisen lähellä sydäntäni ja ystäväpiiristäni löytyykin paljon taitavia sanankäyttäjiä eri kielillä, koska olen koulutukseltani itsekin ranskan kielen kääntäjä Turun yliopistosta.

Olen tänä vuonna kirjoittanut aivan valtavan määrän ohjeita: sisäisiä ohjeita, ohjeita asiakkaille, ohjeita sidosryhmille, jne. En itse lähtökohtaisesti pidä ohjeista, minusta asioiden pitäisi sujua ilman ohjeita, minulle on tärkeintä ymmärtää itse prosessi. Ja sitten sieltä loogisesti uskon osaavani usein käyttää laitteita intuitiivisesti ja...

Nettisivujen tekeminen on ollut minulle, aloittavalle yrittäjälle erinomaista itsetutkiskelun aikaa niin yrityksen näkökulmasta kuin oman osaamisenikin näkökulmasta.